Informații generale

Tendinte 2022

Tehnologia avansează în fiecare zi și este normal ca această dezvoltare să fie vizibilă și aplicată și în sectorul încălzirii. Seminee oferă controlul încălzirii centrale pentru toate sistemele de încălzire încorporate noi și existente, cu un confort deosebit.

Prietenos cu mediul

Este din ce in ce mai clară nevoia de aliniere cu ultimele standarde de mediu, pentru ca nivelul de poluare să fie redus conform acordurilor internaționale.

Un șemineu de calitate cu un focar premium, pe lângă calitatea materialelor, va oferi și o ardere cât mai completă cu un randament cât mai ridicat, astfel încât consumul de lemne / combustibil să fie cât mai mic iar emisiile reduse.

Siguranță

Designul unui șemineu sau al oricărei surse de căldură trebuie să fie 100% sigur, protejând pe cei din jur cât și locuința unde este instalat.
Șemineele pe lemne oferă un grad de protecție ridicat prin sticla termorezistentă specială impreună cu sistemele de răcire a sticlei, pentru a o menține curată și rece. În plus, focarele moderne oferă o gamă variată de sisteme de siguranță, menite să protejeze casa de incendii.

Ușurință în exploatare

Încălzirea casei tale ar trebui să fie atât de simplă încât sa poata fi operată și de un copil, fără ca tu să simți vreo urmă de stres. Sistemele de automatizare disponibile pe unele echipamente îți oferă "unelte" moderne prin care îți poti administra casa într-un stil modern, smart.